22 Nisan 2011 Cuma

Kuzey'le banyo

Onunla herşey güzel. Sadece keşke banyo sonrası ağlamasa. Evet banyo yaparken hiçbirşey yok, banyodan çıkar çıkmaz şoku atlatıp ağlamaya başlıyor. Banyo sırasındaki şaşkın ifadesini kusuveriyor. Burnundan fazlalıklar(halasının tabiriyle böcükler) çıkıyor, rahatlıyor.
Kuzeyle banyo meşakkatli. önünü yıkarken iyide bacakları kuvvetleneli beri arkasını yıkmak iş.. yürüyüp gidecekmiş gibi zorluyor kendini.Hele kafasını yıkamak tam bir stres unsuru. yok kulaklarına su kaçmasın, yok burnundan kaçmasın ağzından kaçmasın.. her birine tepki veriyor ve sanki yeni doğmuşçasına çığlığa basıyor heryanı. 
artık onu kendim yıkayabiliyorum. Çok uğraşmadan biraz öne biraz arkaya biraz kafaya su döküp havlumuza sarınıyoruz. bu bile o sok ifadesine bürünmesine engel kısalıkta değil. bazen babasıyla yıkıyoruz. Şimdiye kadar havalar soğuk olduğundan evde bile olsak serinlikten korumak adına sinir stres  oluyorduk. neyseki havalar ısınıyor bebişim büyüyor. kuzeyle banyo yapmak artık benim favori eğlencem olacak.
22.04.11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder