4 Ocak 2012 Çarşamba

Uyuyamamaktayız

Uyuyamamakta..aslında uytamamktayız, vaktinde kendi kendine uyumayı öğretmediğimiz oğlumuz dişiydi gazıydı derken bazı akşamalar uykuya dalmakta sıkıntı çekiyor, bacaklarımızda hal kalmıyor. Kuzey Paşa 10 kg oldu artık. 1 yaşına sayılı gün kaldı.

bazen playskool uyku arkadaşı işe yarıyorsa da çok da güven vermiyor.

Bu ara omuzlarına boynuna doğru sıkıştırıp kendi kendine ayağa kalkmaya başladı hemen arkasından alkışa girişince senkronu tutturamayıp bazen de bilerek-sırf eğlendiği için- hoop oturuveriyor popo üzerine.

Bazen yanımızda uyuyor bazen üzerimizde bazen de böyle uyuyamamakta. Dişlerimiz belirgin artık 2 tane altta mevcut, üsttekiler yüzünden bu cefa biliyorum. Onlar da çıkınca bir nebze ve belkide sadece bir süre rahatlayacak.

Henüz dişlerini fotograflayamadım, pek güler yüzlü bir oğlumuz yok bizizm ama egleniyor, gülüyor şakıyor kendince bezen bizimle bazen kendi kendine.genelde ciddi bakıyor etrafa. biraz beni andırmakta olduğu ortada ama kimse duymasın:)

Kuzey 1 yaşında.. inanamıyorum.Bebişik büyüdü.

Babannesi artık çok zorlanıyor.Bakıcı abla için küçük gelişmeler var.ZAman göstereek, oğlunu annesi de büyütebilir son zamanlar da ihtimaller arasına giren bir diğer gelişme de bu. ZAmanla göreceğiz. Oğlumun hakkında hayırlısı ne ise o olsun.